View Single Post
Staro 28.09.2008., 17:00   #18
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
ovo sto cu rec nema veze sa vranogom, callidusom, ovom kupovinom ali ima veze sa hr realnosti....
moj stari jucer odlucio kupit sebi lap. kako je onaj koji je on imao nedavno vrisnuo (rastranciran je tu na trznici).
buduci da moj rista nije neki zahtjevni korisnik, hodajuci gradom usao je u
prvi ducan gdje je u izlogu bio lap.
i prica on meni. kaze citam ja tamo neke specifikacije i pise celeron 1.6, 2gb rama, linux,.. bla, bla. za internet i office dosta. zica stari lika da upali lap, a prodavac proda starom neku sprehu kako nemoze zbog aktivacije (pitam se cega?)... i stari konta, nije skupo (cca 3k kn), uzet ce. zove mene. kaze budi doma popodne da mi slozis win, net, i sta vec sve treba na novi komp.
ja se naoruzao diskovima i cekam. stari dodje, ja upalim komp, kad ono cudo nevidjeno . na kompu xp pro, office 2003, nero, power dvd, i jos par besplatnih pizdarija... rekoh meni pase, ali di to u svijetu ima?
jel se mogu zalit jer je pisalo da je gore linux? xexe....
stvarno meni nije smetalo, ali nisam mogao vjerovat. to u ducanu, novi komp, ne neki polovni, stvarno se vidi na njemu da je nekoristen....

sto se foultovog slucaja tice, nebi se stel mjesat....
ček ne kužim... što ti je tu čudno

pa lap ima predinstaliran OS, i uz njega obično dobiješ još hrpu softvera (od kojih su neki trial)

EDIT: aha pisalo linux

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote