View Single Post
Staro 28.09.2008., 16:17   #14
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor DoX_Chabar Pregled postova
Ja nebi preuzeo taj laptop da je bila otvorena kutija...
Ma to ti nema nikakve veze dali je kutija otvorena ili ne.
Svaka ozbiljnija firma koja prodaje laptope u nas prvo laptop šalje u firmu koja se bavi oslikavanjem tipkovnice sa našim znakovima. Tu se ne radi o naljepnicama nego se na tipkovnicu otiskaju naši znakovi.

Moj lap je feniks uvezao sa us tipkovnicom i onda sam čekao 10 dana da mi se otiskaju naša slova, znači nema nikakvih naljepnica koje u suštini služe samo za prvu pomoć jer to nije tako kvalitetno riješenje kao kad se tipkovnica otisne/printa.

@Fault

Tvoj lap definitivno i sa 100% sigurnoću mogu tvrdit da nije došao iz US ako gledano odozgora prema dolje u trećem redu NEMA slovo "Y" nego je tamo "Z", po tom detalju se može najlakše prepoznat US tipkovnica. Isto tako firme koje tiskaju slova za laptope to slovo ne otiskavaju nego vam uvjek Z i Y budu zamjenjeni.

Nadalje, sa ove slike, http://www.notebookcheck.net/typo3te...b6597aa71d.jpg se ljepo vidi tipkovnica koja je otiskana ( znači nema naljepnica !! ) za njemačko govorno područje, ako je tvoja takva onda si dobio lap od tamo kojem su naljepljene naljepnice sa našim slovima.
stuc je offline   Reply With Quote