Čitam malo ovu temu i zgražam se nad svojim traljavo napisanim mini pregledom jer sam izvalio gomilu gluposti uvjetovanu neznanjem o onome što sam kupio i stručnim savjetovanjem sa odličnim HG Spotovim opisima proizvoda.
Naime, tek sam neki dan shvatio da moj prijenosnik ne posjeduje mobilni Core Duo procesor nego da se pod nazivom T2370 krije Intel Pentium Dual Core procesor koji je zasnovan na Core 2 Duo arhitekturi te posjeduje i EM64T instrukcije (u prijevodu to znači da mogu instalat 64-bitnu Vistu

). LCDejac na prijenosniku nije Bright View nego je anti-glare. Ne odsjajava se i ima "hrapavu" površinu. Memorija radi na 533 MHz efektivno, a ne 667.
Uz tipkovnicu koja je bila u početku jedini pravi nedostatak, sve mi više počinje smetat mono zvučnik - preslabašan je čak i za filmove sa Youtubea. Lap je i obdaren u međuvremenu sa dodatnim gigabajtom RAM-a. Inače, đubre je i teško za nosat na leđima

. Nekoliko sam puta već prokleo to što nisam prodao bubreg i kupio zračnog MacBooka i neki četveroutorni USB 2.0 Hub

. Sva sreća da me niste uspjeli nagovorit na neki 6820s model

.