Bok ljudi,
Zamijenio sam starog glodavca na spagicu za novog glodavca bez spagice.. (cordless)
E sad, na starog sam se fino naviko i sad mi je bed, jer novi je zgleda jos osjetljiviji.. A i smeta me par stvari oko njega, pa da vidim jel ima tko kakav savjet...
Mishonja je logitech MX900, ista stvar kolko sam skuzio kao i MX700 samo sto je bluetooth umjesto RF. Control panel settingsi su mu klasicni pointer speed i akceleracija.
E sad, sa akceleracijom na low i brzinom negdje na pola radi odlicno u windozama, i cist sam zadovoljan s njim u strateskim/rpg igrama poput neverwinter nights...
No medjutoa kad otvorim Halo stvar se totalno promijeni.. Akceleracija ga ubija totalno, nemoguce je opce ikog nisanit dok se mices, tj. stvar zgleda ko da imas 5 fps-a, valjda zato kaj se pali akceleracija pa preskace stalno umjesto da se glatko mice.
Malo sam lijen pa mi se neda svaki put kad pokrenem Halo odlazit u control panel pa skidat akceleraciju itd.
Znam da sam negdje prije vidio opciju da iskljucis akceleraciju u igrama, sto zvuci zgodno, no tog nema u logitech setpoint driverima koji dolaze uz misha/tastaturu.
Jel ima kakvi tweaker koji daje dodatne opcije, ili eventualno neki softver koji drzi razne profile za razne igre..
Cak sam razmisljo imat dva misha ukopcana u isto vrijeme, pa koristit jedan za halo, drugi za windoze itd.. al to mi je totalno gay.. ak bum tak pocel, onda bum zavrsil na 3d naocalama i stekerom u glavi.. enivej, da ne duljim, ima ko kakav prijedlog?
I ak neko ima MX900 i da je hepi, koje postavke koristite?