Citiraj:
Autor FERRYS
Pozz drustvo.
konačno sam se i ja odlučil uzet neki 22" za osobne potrebe.
Gledam malo taj samsung 2232bw koji se najvise spominje, izgled mi ne igra ama bas nikakvu ulogu (osim da mi ne pilje nikakve ledice) i najvise me zanima akav je on u odnosu na nesto stariji samsung 225BW?
Na poslu imam HP L2245W i samsunga 225BW prikljućeni oba na istu quadro fx1700 grafu. Mogu komotno rec da je 225bw tesko sranje - loši kutevi, crna je nikakva, boje su kričave neujednačene, uglavnom monitor svjetli ko bozicno drvce i rad na njemu je koma. Pošto mu je taj 2232 u "rodu" bojim se da je i on takav?
Najradije bi uzel ovog hp-a koji mi je glavni monitor i on mi je odličan iako šugavo izgleda (odlicni kutevi, odlična crna, pivotiranje i podesavanje po visini) al malo mi je skup i blesavo mi se vidi dat vise para ak se moze nac isti takav monitor za manje para...
Sad sta se da nac najbolje u cijeni do maximalnih 2500kn - ali po mogućnosti do 2000?
|
Teško da češ za 2000kn naći monitor koji je bolji od tog 225bw. Tak sam ja prošo prije godinu dana. Kupio 225bw, ono mislio, velika dijagonalaa, malo para, bit će dobar, malo sutra. Imo ga 5 dana i prodo jer su mi oći oošle u K.....c.