View Single Post
Staro 27.09.2008., 11:36   #405
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Nije da imam neko konkretno pitanje, samo cu se potuziti. Vec sam par puta snimao dvb-t materijal koristeci dvbviewer i gigabyte u7000, snimam u mpg formatu, kvaliteta signala je 44%, zivim u zagrebu i hvatam signal sa sljemena i iako na moru nije doslovce niti jednom zaštekao, bio sam ljetos na Bracu i hvatao sam signal s Labinscice,tu u Zagrebu zna cesce zastajkivati, iako je kvaliteta signala jednaka (44%) i tu u Zagrebu i tamo na Bracu. Prosli put sam bas snimao nesto s telke i zelio sam da bude bez imalo zastakivanja u slici i zvuku, ugasim wireless, pogasim sve procese tipa bowser i ostalo, dam dvbvieweru real time priority (stekalo je i prije na high priorityu) za procesiranje i opet je štekalo. U dvbviereru sam stavio i onaj smart buffer na 20MB. Nemoguce je da snimanje toliko iscrpi procesor ili RAM (Laptop- turion 1,6 i 512MB), jer zasto onda nikada nije bilo problema na moru? A tamo samo jos hvatao s onom malom antenom koja dode uz tuner, a tu u Zagrebu sam prikljucen na vanjsku riblju kost
reboot je offline   Reply With Quote