ovakva je prica...
Napravio sam image OS-a sa Acronis True Imageom prije jedno 6 mjeseci. vec sam ga par puta dizao, dakle sve radi ok i imagei su ispravni. Furao sam XP. Prije 2 dana htio sam instalirati 2000-icu, i to sam napravio, samo na drugoj particiji. Nakon toga 2k mi je postao primarni sustav, i vise nisam mogao dignuti XP nikako. onda sam pokusavao nesto sa recovery consoleom windoza, napravio fixmbr, i nakon toga fixboot na obje particije koje su na sebi imale windowse. btw, win2k sam instalirao na particiju di su mi bili u nekom direktoriju smjesteni imagei Acronisa. kako mi 2k vise nije trebao, maknuo sam ga, a posto mi xp nije radio, instalirao sam nove preko ovih starih i reko onda cu fino dici image preko toga i sve ce bit ok. medjutim, nakon sto sam na ove nove windoze instalirao Acronis, prijavljuje mi da su mi TIB fileovi corruptani i da nemrem nis s njima. napominjem jos jednom da su svi radili prije kako treba. mislio sam da je fora u permissionima i auditing forama, no nakon sto sam to sve isprobao promijeniti na sve moguce nacine, situacija i dalje ista. moje pitanje, KAJ DA RADIM??? treba mi taj image zbog odredjenih stvari u njima. znam, reci cete "uzmi ghost ili nesto slicno", no to sad nije pitanje. mozda to i napravim nakon ovoga.
Dakle, u cem je problem, sta da radim?
hvala na svemu konstruktivnome...