View Single Post
Staro 26.09.2008., 21:04   #209
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Nego mene zanima ovako, sad imam 19"crt LG, 1280x1024, i sve je super, i skupil sam nekaj para i mislim uzet 22" LCD, pa me zanima za gledanje filmova i igranje, jel PUNO ljepša slika i boje od CRT-a ili lošija, ovako u trgovini kad malo gledam nemrem procjeniti, pa da mi kaže netko ko ga ima već duže vrijeme, kak umara oči i te stvari!
Na to pitanje odgovor nije jednostavan, na ovom forumu koliko ljudi toliko čudi, neki su se preporodili kad su prešli sa crt-a na lcd, a neki (npr ja) su se sablaznili kad su vidjeli 22 tn u akciji. Kvalitetni crt monitori tuku lcd praktično u svemu osim u oštrini slike. Naglašavam kvalitetni je i među crt-ima ima jako loših modela a niti renomirani proizvođač nije nikakva garancija. Neki crt-i pak su pri kraju radnog vijeka i spremni za penziju pa se prelazak na novi lcd vjerovatno i isplati (kad se već nemože preć na ništa drugo)
Za gledanje filmova uvjek preporučujem televizor jer nema tog pc-ja i monitora koji će dvd film prikazat tako dobro kao dobra telka i dvd player
darkijas je offline   Reply With Quote