Citiraj:
Autor Juan
Diamond je zvučnik koji nema niti naglašene duboke tonove, a još manje visoke. Marantz kao sladunjavo pojačalo koje ima šminkerski izgled više voli metalne visokotonce, ili zvučnike svijetlijeg karaktera. U kombinaciji može zadovoljiti nekoga tko voli nenaporan zvuk, nešto što svira u pozadini.
A sami diamondi su zvučnici koji sviraju onako kako im daš. Uz lošu elektroniku zvuče loše, uz dobru zvuče dobro. Ne očekivati niti mnogo bassa, niti visokih, ali zato manji bendovi i ženski vokali briljiraju. Dakle, ako si svjestan da je to zvučnik za 200€, onda možeš biti siguran da ćeš dobiti onoliko koliko si platio, a to nije "veliki" zvuk, nego samo zvučnik "svjestan" svojih dimenzija i cijene.
|
Upravo to i zelim. Zelim zvucnik koji mi nece cupat bubrege van bez razloga. Naravno cuo sam zvucnike i imaju attacka kad im das takvu muziku. Pogotovo 9.2, 9.3 . Ali to je pitomo i mirno i svira ono sto mu das.
Ali ti i dalje audiofilski izbjegavas odgovor. Mislim daj napisi konkretno sa cime to dobro svira. Ime mark brand cijenu (normalnu cijenu <2500kn...)
Mislim napises pol strane, a reako si qurtza. Jednu rijec. Da je marantz sladunjav. Ok. Jesi politicar mozda?
Anyway ak ce svirat losije od Jama pomlatit cu sve forumase iz ove teme koji su me nagovarali na prelazak i pljuvali po Jamu (nemojte sad editirat postove u panici, zapisao sam si na papiric)