View Single Post
Staro 26.09.2008., 11:00   #17
Radikal
Zlotvor
Moj komp

Radikal's Avatar

Datum registracije: May 2008
Nego, javljam trenutno stanje.
Sennheizer HD202 otpadaju. Ali, onak TOTALNO.

Zvuk - jednostavno nije to to. Nikako me se nije dojmio. Dapace, za te novce.... nikako!

Paralelno sam isprobavao i Creative gaming headset (netreba mi mikrofon ali rekoh, kad sam vec tu...) i SteelSeries Siberia Full size.

Onak, znam da siberia kosta 65 € ali, mogu reci da je vrlo dobar headset, dapace, najudobniji kojeg sam ikada koristio a i po zvuku nesto sasvim solidno.
Iako je i ovaj creative zbilja dobar. U adm-u kosta 228 kn. I odere HD 202 sto se mene tice. A jos ima i mikrofon.
Pioneer nisam uspio isprobat. Budem i to pa jos javim dojmove.

Inace, svake slusalice su isprobane u prosjeku sat i pol sto uz muziku sto uz gaming.

Najnizi dojam je sennheizer za sada.
Iako, od toliko dobrih reviewa i svega, ocekivao sam puno puno vise.
Prvo, NEMA kontroler za glasnocu na kablu!!!!
Zasto? ne kuzim, ok, nekome nije potreban al danas to zbilja nije neki neuobicajeni zahtjev. Bolje da ga ima nego da fali. I to opasno iritira.
Kabel je katastrofa.... Bas daje opasno jeftin dojam pri prvom dodiru.
A to sto iz svake slusalice ide zica, svakako je minus ali je bar vidljivo iz slika slusalica, pa nije da to nisam znao.
Udobnost? Pa slusalice i nisu nesto udobne. Otvori za usi su mali a slusalice pruzaju koliko toliku udobnost samo zahvaljujuci tome sto su lagane.
Zvuk me se uopce nije dojmio.
Srednji tonovi..... jako lose. Bas i visoki kako tako iako podosta neizbalansiran zvuk.
To je sve moj subjektivni dojam ali usporedujem na temelju jos 2 headseta koje sam isprobao uz HD 202 i oba su ostavila puno bolji dojam.
Siberiu nemogu kupiti, ipak mi je malo van trenutnih novcanih planova ali creative je dosta pristupacan.