View Single Post
Staro 26.09.2008., 08:33   #48
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Pšššš... Nemoj da te Bubba čuje jer ćete se jako posvaditi oko toga, ne dirajte mu snippetse...

Načelno je ljepo misliti i zanosit se idejama kako će se "sve napisati iz početka" i bit "bolno optano" ali u stvarnosti to nema smisla i uopće je jako teško to izvesti tako da ne vjerujem da će na kraju biti stvarno i ostvareno to što tavrljaju u redmondu...
Kad pređu određeni iznos koji će spiskat na razvoj toga shvatit će da to neće moć prodati pa će u glavama exekutive proraditi kompromis i u njih će se stavit sva kompatibilnost koja treba da se mogu prodati - i bit će nova Vista ili XP ili kaj već oćeš...
Slažem se, da je teško i bolno radit nove stvari. Tako je i teško preć na nove. Ali M$ ima love, i prema tome trebao bi uložit u nešto tako skupo i konkretno, jer mu samo može dobit više love (kada naprave vrlo dobar proizvod).
Citiraj:
Evo kao primjer - ja sam sa Photoshopom od verzije 4 i skoro na svima sam imao priliku raditi i iako postoje definitivni evolutivni pomaci na nekim poljima (baratanje tekst layerima i neke druge stvari) generalno kad gledaš osnovnu namjenu i funkcionalnost tog programa - svejedno ti je imao 4 ili CS3 instaliran na stroju...
I ja, ali ljudi kupuju nove stvari, a isto tako nepitaju za prednost. Makar CS3 ima novu (ružnu) ikonu.
Baja 001 je offline   Reply With Quote