Citiraj:
Autor Visage
Hm, jesi li ti skinuo zastitnu foliju, kad nisi moje pitanje vidio prije Gnomisinog?  Do tada evo za opusteno Calibricarenje.
|
Bok Visage.
Nisam vidio u melkompu nijedan monitor u izlogu. Što se tiće gledanja monitora, nisam ni tražio da pogedam taj monitor prije kupovine. Gosp. Melnjak mi je rekao da nijedan eizo koji je kod njih bio nije imo mrtve pixele.
Na kraju je ispalo da čovjek ne izmišlja jer na mome također nije bilo mrtvih piksela. Što se tiće kvalitete same slike i drugih mogućnosti kod eizota, osobito tog modela unaprijed sam bio upoznat jer je na PRAD bio recenziran sve u detalje. I sve što su tamo napisali bila je istina. CG seriju namijenjenu specijalno za grafičare nisam ni pomišljao da zemim jer su užasno skupi. Imao sam gornju granicu od 7000kn za 24" i na kraju je sve super ispalo, rekao bih i bolje nego sam očekivo, super veliki Eizo sa S-PVA matricom po cijeni 6 i pol tisuća kuna.
Moram ti priznat da sam imo još jedan monitor na nišanu, ali je prevagu odnio Eizo. Taj drugi je bio BenQ FP241W koji je također u cjeniku ali ga nisu imali na skladištu. On ima Optronics P-MVA matricu koja također daje vrlo kvalitetnu sliku, a i nešto je bio jeftiniji od Eizota.
Kako god bilo, sve je na kraju super ispalo i ja sam sa Eizom super zadovoljan.
Pozdrav i još jednom hvala na linku.