View Single Post
Staro 25.09.2008., 19:03   #43
Shifty Gypsy
Glavni Hončo
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Shifty gipsy -

da li si ti uopće probao instalirati takve windowse i raditi s njima neko vrijeme..

takvi windowsi su za normalnog usera neupotrebljivi, izbacano je sve van, nema podrške za jezike, uglavnom bacaju milion errora itd itd...

probao sam ih više, probao sam nliteati svoje windowse, i na kraju zaključio da me tih 500-1 Gb prostora više na disku neće upropastiti, ali zato imam potpuno funkcionalne windowse... a da rade nešto brže baš i ne... tuneup-om možeš puno stvari nakon instalacije podesiti i to je to..
Nisam ih isprobao, ali se slazem sa vec spomenutim da bi prilikom instalacije najbolje imati opciju instaliranja ovog ili onog. Ja npr. ne korisim paint - imam ps cs3. Ne koristim ie, jer mi nevalja - koristim operu, itd. To su samo sitnice. Mislim da je najbolje za sam program, kompjuter i rad na njemu da ima sto manje nepotrebnih stvari (stvari koje taj korisnik netreba). Ako zbog niceg drugog nego sigurnosti i brzine. Isto tako mislim da bi windowsi trebali imat opciju naknadnog instaliranja tih opcija, programa, drivera i sl. kad to korisniku zatreba. Na onom popisu se vidi svasta. Neki sony jog dial i slicne stvari. Ja to nemam i ne planiram nabavit. Sta ce mi onda? Jednostavno prilikom instalacije bi windowsi trebali pogledat koje komp. portove ima, koji je dodatan hardware prikljucen i instalrat samo ono sto je potrebno.

Inace imam tune up i auslogics boost speed i oba imaju puno opcija i tweakova i s tim sam prezadovoljan. Necu nista mijenjat do ne dodu ti novi, a ko zna mozda ni oni nece valjat, pa jos produzim vjernost starom, ali dobrom xp-u.
Shifty Gypsy je offline   Reply With Quote