Moj IQ deficitarni prijatelju, nisam ni ocekivao od tebe da ces shvatiti decidno i tehnicki jasno opisan i napisan post.
Ja se ne mogu praviti pametan a ni glup, pisem cinjenice koja sam procitao i naucio bez izmisljanja tople vode.
Dakle mene ne zanima da li Je Pioneer imao prosle godine bolji prikaz boje, ove nema, niti se uljuljam na minimumu znanja da tretiram bilo koji brand kao neprikosnoven.
Takodjer bi ti predlozio da procitas cijeli ovaj topic od pocetka i da ga dobro izanaliziras, jer nekom treba malo da shvati neke stvari a nekom malo vise.
Predlozio bih ti u buducnosti da se ne identifikujes sa tehnikom jer onda mozes postove i objasnjena shvatiti vrlo subjektivno, da roba koju si kupio nije dobra, tj da tvoj izbor ne valja dakle samim tim i TI.
Takodjer bih ti predlozio da napises post u kojem ces koristit vise tehnickih termina sa jasnim objasnjenjima i navodima umjesto kilometarskih postova od kojih niko nema koristi.
Meni je zao sto se ti osjecas prozvan i zelis da si na silu u pravu, ali to ne mozes ostvariti vrijedjajuci nekog sa minimumom informacija, vec sa znanjem i samo znanjem kojeg ti na zalost nemas.