View Single Post
Staro 25.09.2008., 13:49   #1
letalis
Premium

letalis's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Exclamation SPEEDTOUCH 780 - problem - molim pomoć!

Pozdrav!

Dakle imam problem sa Speedtouchom 780 od T-coma. Naime išao sam stavljati novi firmware koji izgleda ne radi kako treba ili ja nisam nešto dobro namjestio da bi proradilo. Kad se pokušavam spojiti na net (napravljena je PPoE konekcija) stalno mi je "Internet" lampica crvene boje i nikako da se spoji.
Sada da li znadete u čemu je problem?

I imam još jednan problem. Skinuo sam firmware "ST780_SIP_62T2_bant-r.bin" i imam program za flashiranje. Sve uredno napravim, upisem i username i pass te krene on sa flashanjem, pod "Power" lampica mi u tom trenutku svjetli narančaste boje i "Ethernet" lampica treperi pomalo ... ali samo nakon nekog vremena dobijem kao grešku da je izgubio konekciju sa routerom i prekine mi proces flashanja. Nikako da završim uredno update firmware. Imate li kakvo riješenje? Neke upute te linkove koji bi mi pomogli jer trenutno je router u banani i nemogu ništa s njime ako ga ne flesham.

Ono prvo flashanje je nekako čudno prošlo, isto sa tim greškama ali jedva se je proguralo i nema više od T-coma firmware nego je neki novi, ali nisam siguran da li je ispravan taj prvi pa zato hoću ubaciti ovaj drugi, možda proradi ...

I samo da pitam da li postoji mogućnost vraćanja na T-comov firmware te gdje ga ima za skinuti?
I ako nije problem, korisnici koji imaju navedeni router sa tim nekim drugim firmwareom, molio bi ih da postaju ovdje linkove od njihovih firmwarea koje koriste (znaci link za download) te kako su radili proceduru uspješnog flashanja.

Molim Vas da mi odgovorite i pomognete jer sam izludio slagajući to sve, proguglao mnoge forume ali ništa mi ne pojašnjava ....

Unaprijed puno hvala!!!
letalis je offline   Reply With Quote