View Single Post
Staro 25.09.2008., 12:57   #42
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo ima dosta izlaganja na temu. Konkretno meni se ne sviđa kod Winsa (pa i Viste) da se sve vuče od prije, tj. ništa nije napravljeno iz početka (kernel). Sada W7 je kao reveolucija u tom smjeru, jer će napravit sve iz početka, i to pozdravljam.

Što se tiče software, tu se strogo protivim *AUTO* instalaciji, tj. volio bi da postoji mogućnost odabra aplikacija za instalaciju.

Isto tako ovo pljuvanje po Visti, je opravdano. Ljudi se jednostavno boje onoga što ima je strano i neobično, jer jednostavno nemaju volje, snage, samopouzdanja otkrivat/učiti neke nove stvari. Isto tako, Vista po meni nije ništa manje bolja od XPa. Svi koji govore ždere RAM i sl. neka pogledaju konfe. Malo od nas ima ispod 2GB RAMa, što je dosta, a ima ih dosta sa 4GB i +. Kada sam uzimao prije par godina računalo, onda sam pljuvao na Win XP jer, mi je 512MB bilo malo za igre i sl. Naravno da sam se prilagodio, i kupio još toliko RAMa.

Sada kada je izašla Vista nepada mi na pamet, da se pljujem tako agresivno, jer znam da će kad-tad HW biti sposoban ( i je) da sve normalno pogoni.Isto tako gledam pozitivno na W7 jer će se rješit starog Hwa i ostalih gluposti koje su pumpale Vistu.

Što se tiče korisničke strane, izmjene u sučelju su mi OK, jer mi nije problem malo istražit i naučit nešto.
Baja 001 je offline   Reply With Quote