View Single Post
Staro 25.09.2008., 10:43   #34
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Svida mi se ova rasprava iako skrenuste s teme.

Misljenja sam da majkrosoft nece izbaciti te aplikacije iz naslova iz jednostavnog razloga sto ce onda jako veliki broj usera sa novim vindovsima bilijedo gledat di da mail otvore...

A da ne pricam koliko su ljudi (NE)informatizirani... Ako realno pogledamo, jako je mali broj ljudi koji su sami sebi u stanju instalirati windowse i traze nekog "iskusnog" a to je stvarno trivijala...
Da ne pricam o postavljanju mail accounta u outlook expressu... Svijet bi bio mali milijun puta bolji da bar svaka peta osoba od ovih koji ne znaju to nauci... A takvi ga koriste svakodnevno, ukljucujuci i moju majku...

Pa da se nadovezem i na ekipu koja kaze da ce "preskakat" vistu...
Eto, danas cu si kupiti 2x2GB rama... XP 64bit? No way... Ak vec moram ponovo instalirati sustav, neka to bude vista, pa makar se privikavao tjedan dana na nju... a trebat ce mi i duplo vise...
Realno gledano, svaka slijedeca verzija vindouza i snalazenje u njoj ce nam kad tad uvjetovati rad na poslu... Zato je bolje ici "step by step" nego "preskakati"...

Gledano postrance, ja i vindouze xp smo bili ruku pod ruku... i previse sam znao s njima. A sad dodem u vistu i ne znam otvorit network connections ili kako se to vec zove... Badava meni bile i one RC1 i RC2 viste te u konacnici i puna verzija prije izlaska na trziste kad eto nisam prakticki nista naucio...