Citiraj:
Autor micek_kc
ah,vec mislio nesto proci jeftinije kad kanim kupiti to...steta 
|
Hebiga. Samnom i trgovinom ti nema srece, ja sve gledam prodat u krugu poznanika. Radje prodam tu karticu nekom frendu za 400kn nego da ju za 50kn vise stavljam na PCE i moram citat PMove forumskih lešinara. jednostavno me to vise nervira, nego ''izgubiti'' tih par kuna.
A i za 650kn je ta kartica jako dobar izbor. Zapravo jedini izbor ako nezelist pure stereo, sto je moj sljedeci izbor.
Imao sam vagon zvucnih i cijelu creative gamu doma i niti jedna nije tako krasno svirala kao ovo cudo. Cak se usudim reci da svira u klasi boljih entry level CD playera (naravno sa losslesom), pa ti vidi. Nisam mogao vjeroravati kolki pomak sam cuo na svojim starima z2300. Na hifiu mislim da se ta razlika cuje jos vise. Trebao bi opet usporedbu na ovome sto sad imam napraviti sa nekim Xfiem. To nije kartica za gaymere i klince, to je vec ozbiljan komad zvucne opreme na kojoj se stvarno mozes naslusati i naslusati muzike. Stavi drivere (koji su odlicni, stavis i zaboravis, mali kompaktni i rade upravo ono sto trebaju) i zaboravis na nju.