Mirko bi trebao ponovno baciti agresivu, maknuti ruke s glave i raskašetat mu facu boxanjem, u zadnje vrijeme slabo to koristi jer se trudi biti sto oprezniji i ne napraviti nijednu gresku, instinkt mu je gadno oštećen i puno toga promišlja po par puta prije nego što zapravo napravi udarac, izgubio je sigurnost. Neka nadje mjesto di ce opustit misli i riješit se tih fobija, strahova, osvetiti se Overeemu za sva sranja što mu je nasro putem medija, prljavih udaraca i disrispekta. Mirko ima ogroman potencijal u sebi ali nikako da ga nešto pobudi, zapali kako treba, a kad se zapali, onda nenormalno lupa (da silva npr) i u tome je najbolji. Vijerujem da je ovo jako teško za njega i dajem mu svu moguću podršku, ne zato jer mi je on favorit, zato sto "svako hvali svoga konja" nego cisto iz razloga sto cijenim čovjeka kao vrhunskog borca. Kako je došao do ovdje ako je bio "slab, star i neodlučan" sve ove prošle godine? Ovo je jedno jako teško razdoblje ali svemu dođe kraj, iskreno se nadam da cemo vidjeti Mirka zdravog i psihicki spremnog - sa tehnikom kojom ce natjerat umisljenog Overeema da se zamisli. Naravno, ne udarcima u genitalije - koje slomljeno rebro i par oštećenja mozga nebi bilo loše za njega. Takvi ko što su on, blate naš sport i općenito sam protiv cirkusa u koji se pretvorio, a ovaj debil cak i ako ga Mirko ne pretvori u konzervu iduci put ce negdje isto pasti, budite sigurni svi Mirko hateri čeličnih muda koji nikad nisu dobili udarac u genitalije u zivotu, a kad padne neko ce ga pretvorit u invalida teskog jer je u biti primitivni kreten kojemu je ponasanje na razini djecaka koji govori "ja mogu sve" a ne borca. kao što rekoh svemu dođe kraj.