View Single Post
Staro 24.09.2008., 20:49   #91
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
evo mene opet, neću bumpat temu prijašnju (problemi sa WMP), već samo da pitam, ako pokušam samo pregazit trenutnu instalaciju viste sa novom, da li nova instalacija briše staru, ili se instaliraju još jedni win na istoj particiji, ili samo napravi repair postojeće instalacije...?
naime, o čem se radi, počeli su mi se veliki problemi događat, pobro virusa nekoliko, počistio, al svejedno nekaj ne valja. pokušavam izbjeć reinstal potpuni viste, znači da mi ostanu programi i sve to, muka mi je vračat sve to natrag.
pa ako netko zna iz iskustva šta se dogodi ak samo probam tak pregazit windowse sa novom instalacijom. znam da kod xp-a to ne prolazi, al ne znam kak je kod viste. googlao sam, lik neki tvrdi da je to napravio, ostale mu sve postavke, programi, sve, samo mu je popravilo neke stvari šta mu nisu valjale. al lik je noob, pa baš i ne vjerujem u sve to kaj je napisao, moguće je da lik sad ima dvije instalacije viste gore (čitaj cca 30GB čiste instalacije), a da ni ne kuži.pa ak netko zna iz prve ruke....
Atrax je offline   Reply With Quote