View Single Post
Staro 24.09.2008., 20:08   #802
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
@Hele
Pricam uopsteno a ne samo tebi

@Adisabeba
Pod 1 ja ne tupim nego iznosim cinjenice, pod 2 MOJ panasonic nije!
Nadalje, nadji jedan citat, review, kako sam ti i prije rekao da se stavlja taj Pioneer ispred Panasonica kad su u pitanju boje.
Uporan si u svojim tvrdnjama a ja ti kazem nadji komparaciju kao sto sam ja nasao i naravno citiraj.
Unaprijed neces naci a ako i nadjes to je od Pioneer zaludjenika koji ne daju rijec rec o Kuro plasmama, a procitao si reviewe kupaca a ne recezenta tako da mi je stvarno zao sto te izjeda sto je Pionner zakazao u odnosu na Panasonica kad su u pitanju reprodukcije boje.
Takodjer da si citao sta sam pisao naisao bi na link koji sam postavio gdje nakon negodovanja cnet korisnika, cnet redakcija obrazloze svoje objasnjenje i dalje stoji pri svome da Panasonic ima bolje boje. Taj link mozes procitati ovde.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-9995577-1.html
Ne nestavljaju ga ispred kad su boje u pitanju nego kad je u pitanju KVALITETA PRIKAZA u sto ulaze boje i ine stvari. Ti znas sto je kvaliteta prikaza slike? Kao sto rekoh nasao si jedan jedini review i sad ga se drzis kao pijan plota. Vjerovatno da su napisali tamo da LCD-i imaju najbolju crnu ti bi tome vjerovao.........
Adisabeba je offline   Reply With Quote