Sad sam se vratio sa tibeta, nemogu ponovo
Nego kupujem externu zvucnu. I gledam sto uzeti. Nisam pametan. Emu nebi jer je to creative i od toga bjezim ko vrag od tamjana. Mislim bolje od creativa, al im ista hrpa debila radi driver.
M-audio fasttrack se namece kao izbor, al opet, to je kartica za snimanje, a ne hifi reprodukciji, ili se varam? Tocnije - mozda je i dosta dobra kao nesto samo i iskljucivo za reprodukciju.
Prijatelj mi je naveo i ESI juli@ karticu kao prijedlog, ali opet to je PCI kartica koja je za nekakvu polu prof. studijsku recording upotrebu...
Nisam pametan, a nisam ni pametan kolko bi novaca izdvojio. Radje dam koju kunu vise, pa nesto dobro ubodem. E sad sto je dobro. Nemoram napominjat da vecina toga sto uzimam/gledam je nedobavljiva u zatucanom hr info. trzistu, dakle nemoguce cut/opipat. Takodjer sam bacio oko na auditrak rijesenja, ali me ulijevaju neko dozu respekta kad vidim izradu, pa cak i na slikama.
Bio bi zahvalan i na dobrom linku.
E, da, DACovi odpadaju, sve sto valjda kosta puno previse. masa toga je china bez nekog dobrog slova koje bi nesto jamcilo. Tak da... To isto otpada. Izrada isto, jer za neki normalan novac (<1500kn) mozes zaboravit kvalitetnu izradu. Dakle previse nerviranja lotanja i plakanja.
pa sad ti budi pametan....