Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 24.09.2008., 12:46   #1366
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, daj ljudima bolji prijedlog od "to je šit" ili "bolje ušparat soma-dva pa..." ili "nije mi jasno"

Stvar je jednostavna, netko nema par tisuća krznaša za potrošit (kao ti i Srale) i traži nešto za pare koje ima...a za 300 kunića nisu loši zvučnici.
U svakom slučaju bolje to nego neki superjadni 2.1 u tom cjenovnom rangu
Cek malo. stani stop. di sam ja rekao da nisu najbolji za cijenu? Mozda i jesu. Al tolka kolicina hvalospjeva za nesto sto proizvodi zvuk samo tolko i tek tolko da cujes ne zasluzuje tolku medijsku atrakciju ove pce komune.

Mislim to su dve velke kutije za 300kn? Sto ocekivati da za 300kn to svira velebno i bolesno dobro? ne bas... 300kn kosta drvo za dva mala bookshelfa, a di je ostalo... Tipican kineski proizvod koji je vau velik i ima puno plavih ledica. Nista drugo. Imao sam svojedebno nahvaljene jel drvene 5.1 geniuse ogromne bombastice nahvaljene na kojima si na 700-800kn imao drva za grijat se dve zime. I znas sto je to? To je neslusljivo. Prelaskom na z2300 sam se doslovno preporodio. Prvi i zadnji put da sam kupio nesto jeftino i bombasticno nahvaljeno. jednom dovoljno. Ista stvar je i sa ovima za 300kn...

Za 300kn sam misljenja da je bolje kupiti sennice hd202 ili neke slicne slusalice i jos ti ostane 100kn da si kupis najjeftinije moguce zvucnike tek tolko da mozes cut windblows zvukove.

Hvala bogu za te novce nadjes dobre sluske...

Naravno moje misljenje samo...
Fleks je offline   Reply With Quote