Citiraj:
Autor Jelc
Pa, daj ljudima bolji prijedlog od "to je šit" ili "bolje ušparat soma-dva pa..." ili "nije mi jasno"
Stvar je jednostavna, netko nema par tisuća krznaša za potrošit (kao ti i Srale  ) i traži nešto za pare koje ima...a za 300 kunića nisu loši zvučnici.
U svakom slučaju bolje to nego neki superjadni 2.1 u tom cjenovnom rangu 
|
Cek malo. stani stop. di sam ja rekao da nisu najbolji za cijenu? Mozda i jesu. Al tolka kolicina hvalospjeva za nesto sto proizvodi zvuk samo tolko i tek tolko da cujes ne zasluzuje tolku medijsku atrakciju ove pce komune.
Mislim to su dve velke kutije za 300kn? Sto ocekivati da za 300kn to svira velebno i bolesno dobro? ne bas... 300kn kosta drvo za dva mala bookshelfa, a di je ostalo... Tipican kineski proizvod koji je vau velik i ima puno plavih ledica. Nista drugo. Imao sam svojedebno nahvaljene jel drvene 5.1 geniuse ogromne bombastice nahvaljene na kojima si na 700-800kn imao drva za grijat se dve zime. I znas sto je to? To je neslusljivo. Prelaskom na z2300 sam se doslovno preporodio. Prvi i zadnji put da sam kupio nesto jeftino i bombasticno nahvaljeno. jednom dovoljno. Ista stvar je i sa ovima za 300kn...
Za 300kn sam misljenja da je bolje kupiti sennice hd202 ili neke slicne slusalice i jos ti ostane 100kn da si kupis najjeftinije moguce zvucnike tek tolko da mozes cut windblows zvukove.
Hvala bogu za te novce nadjes dobre sluske...
Naravno moje misljenje samo...