ma ljudi seru malo previse. instaliraju neku noviju linux distribuciju i kazu "jebote kako je ovo super, imas softvare za sve vec instaliran" ali kad to isto radi MS onda je sranje?
MS radi konstantno neke velike greske kao sto su previse fokusiranja na kompaktibilnost sa starim softverom zbog cega je i vista popusila na svemu, od brzine do zauzimanja prostora na disku. Ali soft koji dolazi s windowsima uopce nije problem.
Ne koristim vecinu od njega vise/konstantno ali ne smatram posebno potrebnim ni da ga izbacim. Nekada jesam, u danima dok ovdje valjda gotovo nitko nije ni znao da postoji nlite. Kasnije sam to prerastao i shvatio da je besmisleno. Kome pobogu smeta paint? Maknes IE....super. Osim kad te win instaliras na cisti stroj i shvatis da nemas browsera kojim bi skinio neki drugi browser. Ili kad te neki komad softvera pocme zajebavati jer je programiran da nesto otvori bas u IEu a ne u defaultnom browseru.
Zasto bi obicni user koji video editira jednom godisnje morao imati nesto naprednije od movie makera? Gdje ce uopce noob user pronaci nesto tako kada mu zatreba?
WMP? Meni osobno nije los. Nisam zahtjevan po tom pitanju a on radi. Pali se u sekundi, libery fukncionira. Ja stisnem play a on svira. Zasto bi trazio alternativu? Uostalom nista drugo me nije bas previse impresioniralo da bi imao potrebu drzati jos jedan komad softa instaliran. A i s ovim su sve kerefeke kompaktibilne
Windows Mail iliti Outlook....ne koristim vec duze jer mailovima radim kroz Operu ali jel mi smeta na kanti? Bas i ne. Uostalom koristio sam ga godinama jer usprkos uvjeravanju sa svih strana da je ovaj ili onaj komad softvera bolji nisam nakon isprobavanja vidio nista sto bi me privuklo necemu drugom. Jedina mana mu je malo slabija podrska za newse u obliku nedostatka yenc dekodera ali to nema ni 90% drugih news readera.
Eto, samo misljenje usera....a koliki sam noob to valjda zna vecina starijih clanova foruma
Sad ode popiti kavu, grozim se kad vidim koliko sam gresaka u pisanju gore napravio, treba mi nesto da dodjem sebi....bemti spavanje