Citiraj:
Autor joolka
ukoliko trazite odlicne sluje iz osobnog iskustva koristim vec godinu dana http://www.pioneer.eu/eur/products/4...MJ5/specs.html prosle razno razne klubove i diskace u namjeni dj sluski,kao i za slusanje glazbe i igranje igara,kostaju 320kn i vjerujte necete pozaliti...imaju dj monitoring (savijanje) kao i dodatni produzni kabel (2m) te torbicu (svilenu) sve to za 300kn. 
|
Tvoje osobno iskustvo mozes objesiti macku o rep. To sto ih piknes na izlazi od laptopa i pustas bravo hits mp3ice u lokalnoj pizzeriji niti tebe ne cini kompetentnim da preporucis na noz slusalice, niti slusalice cini best buyem.
Citiraj:
gore navedeno je skuplje skoro 3X puta od ovih sto sam naveo kao preporuku i znam kako zvuci visa kategorija sluski i zato vam mogu preporuciti Pionner SE-MJ5 koji RASTURA za svoju cijenu,ono sto ih cini jeftinijim je manja snaga 1,500 mW naspram 3.000mW koliko imaju jaci modeli iz soma kuna kategorije i manja 40mm jedinica naspram 50mm, ovo u praksi znaci da ce sluje doseci limit prije nego jaci modeli,ali u ovom slucaju ce vam biti i vise nego dovoljno,ono gdje nemaju konkurenciju u ovoj klasi je 5 - 28.000 Hz koje nije samo slovo na papiru
|
Znaci ti kao neki kvazi DJ ili sto vec preporucas slusalice na temelju toga kolko doticne dignu buke? Super.
A ovo o 5hz necu previse komentirat. Necujes 18hz, a ne da bi 5hz. Ako radis ko dj najvjerojatnije ni necujes ispod 30hz od ostecenja sluha...
Citiraj:
...ovo sam naveo kao usporedbu sa modelima koji bi trebali biti klasa u dj vodama,ali to ne znaci da ih nemozete koristiti za bilo sta
|
Ne. To upravo znaci to. što vise buke da mozes cujti sto sviraju bezobzira kakvo bilo ozvucenje iza tebe.