View Single Post
Staro 24.09.2008., 06:49   #12
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor joolka Pregled postova
ukoliko trazite odlicne sluje iz osobnog iskustva koristim vec godinu dana http://www.pioneer.eu/eur/products/4...MJ5/specs.html prosle razno razne klubove i diskace u namjeni dj sluski,kao i za slusanje glazbe i igranje igara,kostaju 320kn i vjerujte necete pozaliti...imaju dj monitoring (savijanje) kao i dodatni produzni kabel (2m) te torbicu (svilenu) sve to za 300kn.
Tvoje osobno iskustvo mozes objesiti macku o rep. To sto ih piknes na izlazi od laptopa i pustas bravo hits mp3ice u lokalnoj pizzeriji niti tebe ne cini kompetentnim da preporucis na noz slusalice, niti slusalice cini best buyem.

Citiraj:
gore navedeno je skuplje skoro 3X puta od ovih sto sam naveo kao preporuku i znam kako zvuci visa kategorija sluski i zato vam mogu preporuciti Pionner SE-MJ5 koji RASTURA za svoju cijenu,ono sto ih cini jeftinijim je manja snaga 1,500 mW naspram 3.000mW koliko imaju jaci modeli iz soma kuna kategorije i manja 40mm jedinica naspram 50mm, ovo u praksi znaci da ce sluje doseci limit prije nego jaci modeli,ali u ovom slucaju ce vam biti i vise nego dovoljno,ono gdje nemaju konkurenciju u ovoj klasi je 5 - 28.000 Hz koje nije samo slovo na papiru
Znaci ti kao neki kvazi DJ ili sto vec preporucas slusalice na temelju toga kolko doticne dignu buke? Super.

A ovo o 5hz necu previse komentirat. Necujes 18hz, a ne da bi 5hz. Ako radis ko dj najvjerojatnije ni necujes ispod 30hz od ostecenja sluha...

Citiraj:
...ovo sam naveo kao usporedbu sa modelima koji bi trebali biti klasa u dj vodama,ali to ne znaci da ih nemozete koristiti za bilo sta
Ne. To upravo znaci to. što vise buke da mozes cujti sto sviraju bezobzira kakvo bilo ozvucenje iza tebe.
Fleks je offline   Reply With Quote