Citiraj:
Autor joolka
..nemam nista protiv senna ali mislim da ti ovakve izjave ne stoju OSIM ako ih nisi cuo pa govoris iz iskustva,uprotivnom pionner bar na papiru izgleda obecavajuce za 180kn,imam iskustva sa pionnerom pa govorim iz svog iskustva....
|
Neznam šta vidis na papiru da je tako dobro? isti k kao kod sena hd202 samo kaj je kod sena frenkve počinju od 18hz...isto na papiru kao stari model paje se-m280, koji sam imao (i imam jos) 5 godina, vise/manje...ali ako bas tocno do 180kn onda nema šta razmišljat, ja sam sa ovim pajama do sad bio prezadovoljan

ali nekidan kupio sen hd202, preporodio sam se
ono ti kao 5hz čujes?

mogu potvrdit da se-mj5 rasturaju i zvukom i snagom...ali ni jedne kao hdj1000...mislio sam skupljat za njih ali reko da dam 1200kn neću, radije uzmem onda grado sr-225.
Citiraj:
Autor Radikal
Sad citam reviewe na netu i kazu da su ove HD 202 dobre ali malo neudobne i da imaju dosta "ostar" zvuk. Kaze covjek da je slusao sepulturu na njima i da ga je zvuk zapilio u mozak. Da su srednji tonovi malo bolesniji.
A posto i sam slusam malo ekstremniju muziku to mi i bas nije nikakav plus.
Hmm... ne znam. nadam se da ima i jos nesto u tom cjenovnom rangu.
|
gle. pusti druge što govore
ja slusam trance i tamo ima dosta tih efekata i uopće me nista ne hebe za usi. jucer ih nosio 5h zarazliku od paji nist me ne boli, ali sam se i nauživao i u zvuku i glasnoći, ponajvise u glasnoći jer su jedno vrijeme bile spojene na amp + cd player a drugo na amp+komp...hebemti kad cu dac kupit