Citiraj:
Autor Fleks
.....pikanje u mozak biti manje na 202, nego na tamo nekom pajoniru...
|
...veze ti nemas dragi forumasu,divim se toleranciji modova na ovom forumu.
ukoliko trazite odlicne sluje iz osobnog iskustva koristim vec godinu dana
http://www.pioneer.eu/eur/products/4...MJ5/specs.html prosle razno razne klubove i diskace u namjeni dj sluski,kao i za slusanje glazbe i igranje igara,kostaju 320kn i vjerujte necete pozaliti...imaju dj monitoring (savijanje) kao i dodatni produzni kabel (2m) te torbicu (svilenu) sve to za 300kn.

..naletio na njih jer mi trebale hitno sluje za svirku i dodjem u shop,bla bla i lik mi izvadi ove (bile rezervirane) ali posto znam lika dao mi ih jer ono par modela sto je bilo nisam htio uzimati....kad sam ih cuo na djelu odgodio kupovanje v700.
cuo i radio sa:
SONY V700 zadnja serija im je komi,nedostatak visokih me totalno razocarao jer su najbitniji za mixanje,mozda se ove bile sa greskom cijena 900kn
RP- DH1200 TECHNICS ove se mu stvarno odusevile,izloliranje buke i snaga kao i kvaliteta zvuka pogotovo visoki i srednji su fantasticni 3500mW je u igri,mozak iskace vani dok im nadjete limit

1200kn
SENNHEISER HD (nemogu se sjetiti modela) radio s njima jednom prilikom ovo ljeto u manjem klubu,zvuk kakve daju ove sluske meni ne odgovara,tamni hladni prigusen zvuk uz snazan bas
...ovo sam naveo kao usporedbu sa modelima koji bi trebali biti klasa u dj vodama,ali to ne znaci da ih nemozete koristiti za bilo sta
od obicnih modela bolje da ne nabrajam koliko sam ih imao prilike probati..ali ukratko nista vrijedno spomena.
gore navedeno je skuplje skoro 3X puta od ovih sto sam naveo kao preporuku i znam kako zvuci visa kategorija sluski i zato vam mogu preporuciti Pionner SE-MJ5 koji RASTURA za svoju cijenu,ono sto ih cini jeftinijim je manja snaga 1,500 mW naspram 3.000mW koliko imaju jaci modeli iz soma kuna kategorije i manja 40mm jedinica naspram 50mm, ovo u praksi znaci da ce sluje doseci limit prije nego jaci modeli,ali u ovom slucaju ce vam biti i vise nego dovoljno,ono gdje nemaju konkurenciju u ovoj klasi je 5 - 28.000 Hz koje nije samo slovo na papiru