Citiraj:
Autor Gilbert5
|
Nema li taj Lenovo prebrutalnu rezoluciju za tako malenu diagonalu? Kud sam i onako corav...
A Samsung ipak nebih, ni u kojem slucaju

; koja je matrica na tome uopce?
Citiraj:
Autor morph
Melcomp ga ima na cjeniku, cijena je 4.7k. Koliko ja znam to je jedini ne-TN 22'' za tu lovu uz Lenova (koji za moj ukus ima premali dot pitch).
|
Melcomp? No fucking way. Jos uvijek daju po par mjeseci garancije na Eizo, umjesto 5 godina? Smradovi...
Citiraj:
Edit: Ne znam koliko je bitno da budu iste dijagonale, ako nije, mozda ne bi bilo lose razmisliti o kombinaciji 21'' + 24''. Vise bi dobio radnog prostora nego sa 2*22'' (uz pristojan dot pitch), a opet bi manje morao micati glavu nego kod 2*24''.
|
Znam, ali mora biti sexy, tj. ista diagonala.
Salim se, imam takav pristup vec godinama, i jednostavno zelim imati dva identicna monitora.
Citiraj:
Autor Dr. Beast
Ja sam prešao s magarca na konja.  S 931BF na HP LP2065, na početku mi je sve bilo nekako oštro, bijela je bila prebijela, a boje su bile prejake. Sada se užasavam kada vidim neki LCD s TN matricom.  I ja sam također mislio da će mi 1600x1200px na 20" biti prevelika rezolcuija, ali mi je taman, 19" na 1280x1024px mi je oduvijek bilo preveliko. Na poslu imam i Samsung 214T i ovih 1.2" što je veći ništa ne znači. Što se same kvalitete slike malu bih prednost dao Samsungu, ali je on, ako se ne varam, cca. 5k Kn, a HP 3k Kn, i po meni ta nijansa u kvaliteti ne vrijedi tu lovu. Još da nabavim kalibrator i sredim svoju škatulicu do kraja. 
|
Eee, takvo iskustvo mi je trebalo. Jos me nesto zanima. Radni stol mi je dubine 80cm, dakle, moja glava je negdje toliko (ok, uzevsi u obzir dubinu monitora i postolja, recimo nekih 10cm manje) udaljena od monitora. Je li to dovoljno da se normalno vidi sve na njima?
Thx!
Citiraj:
Autor Ph03n1x
Kao što veli morph, pogledaj u >>Melcompu<< tamo imaju stvarno gomilu Eizovih modela. Također, osobno mi se jako sviđa baš model S2231WE-BK, pa razmisli o tome. Iskreno da sad kupujem monitor vjerojatno bi uzel baš taj.
|
Ok, Eizo je Eizo, ali ovaj HP mi se jako svidja i trenutno je uz Dell 2007FP u najuzem izboru. Volio bih negdje naci head to head compare, ali nema nigdje...