View Single Post
Staro 23.09.2008., 22:30   #630
windfucker
Guest

Evo,samo mali blic-info...netko je nedavno nešto pitao za COD4 & 4870.
Maloprije sam,onako usput,odigrao početnu misiju na 1600x1200 sve na maksimumu,i FRAPS je pokazivao između 180(najniže što sam vidio) i oko 270 frejmova najviše.
Da ne bude zabune,Q6600 na def.,2GB RAM-a (na def.800),i 2x4870.Ništa nisam petljao sa "otključavanjem" frame-ova u konzoli,grafe također nisu clockane...predzadnji driveri,WinXP sp3...
Temperature GPU-a su išle do 65C(toplija,ona druga do 60C),VDDC do oko 70C za najtopliji(najhladniji svega 58,ostali između 60-65 stupnjeva),uglavnom (trenutačno u sobi 29C),Accelero na obje+2x140mm ventovi na upuhu...
Evo,možda će nekome biti od neke koristi,za orjentacijsku usporedbu...

Sada me čeka reinstall windowsa,selidba preko 1TB podataka...tako da je ovo bila samo usputna blic-proba,ono,reda radi.
LP

EDIT:Evo,"bacio" malo i Crysis koju minutu na 20-ak frejmova(ista reza,sve na max,sa tim da sam tu svojedobno nešto prćkao po onim file-ovima za high/very high da,kao,dobijem realniji prikaz na DX9,ali zaboravio sam šta sam točno copy/paste-ao,no,nije ni važno...).
Ono što je važnije da su mi temperature gotovo pa iste(1-2C razlike),no uzeti u obzir da sam igrao max.10min.,ali i dizao u zrak sve šta se moglo dići,trčao koliko me "noge" nose sve,nebi li ih oznojio malo,ali uspio sam samo doći do max.88%-tne iskoristivosti GPU-a (i to samo u jednom momentu!),tako da mislim da bi trebalo malo podbosti proc;više "hrane" za grafe,očito,neb' škodilo...vjerujem da bih tako stigao i do "sumanute brzine" od 25FPS-a
Ako.

Napominjem da sam uzimao najnepovoljnije vrijednosti temperature (GPU-Z vs RivaTuner-ovaj potonji mi je pokazivao znatno niže temperature gotovo za sve (za GPU ravno 6C nize,npr.)
Ugrubo:idle/(kvazi)load=cca 20 stupnjeva razlike(max.)

No,dosta igrarija...
LP još jednom-idem,diskovi čekaju!

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 23.09.2008. u 23:26.
  Reply With Quote