Citiraj:
Autor Core2Duo22
Moram pohvaliti HG Spot Utrine...nikada nisam bio tako iznenađen kao do prije par sati u Hg Spotu...  ...svaka im čast!
Dakle ovako ide priča... "slučajno"  mi se pokvarila grafa X1950gt koju sam prije godinu dana kupio za 759kn. Zaputih se ja laganini u HG spot i cijelo mi se vrijeme vrti u glavi kak će mi ziher grafa bit bar mjesec dana na servisu, a da je i ne pogledaju, kao što sam čuo od drugih ljudi... I tak ja velim stričeku kak mi grafa ne daje sliku, neznam zašto . I on uzme x1950gt, i veli odi sad gore i uzmi si grafičku koju hoćeš za 759kn, a ak je skuplja to ćeš nadoplatiti  .
A ja ono...  , nije ni pogledao dal radi ova stara koju sam donijeo na reklamaciju. Nije čak ni pogledao dal je u kutiji. NIŠTA.I tak ja lijepo nakon godinu dana korištenja x1950gt, dodao 150kn i uzeo odmah Gainward 8800gt pod ruku, i laganini doma...sretan i iznenađen  . s dvije godine garancije ispočetka ;-)
|
Bravo.
Znaci ako sam ja tebe dobro shvatio, a jesam, ti si namjerno skurio tu svoju karticu kako i masa ljudi radi za hgspotom i slicinima.
E sad cu ti ja reci nesto za takve ko ti. Gori si od tih istih trgovaca. Zbog takvih muljatora ko ti mi posteni nadrapamo kad ovi skuze da ih se navlaci za nos i onda ja kad dodjem sa necim sto je stvarno riklo ne mojm krivnjom cekam mjesec dana i natezem se dok njihovi eksperti nisu ziher da nesto nisam kuhao u loncu. Srami se i pokri ušima. Fuj Fuj Fuj.