Citiraj:
Autor mITZEK jr
joj joj joj,lako je to svima govorit iz te pozicije,iz naslonjaca,sta u hrvatskoj sportasi valjaju samo kad medalje nose doma??a kad gube,a propo,ko ga j...,starkelja itd
treba mu odat pocast samim time sto je usao u ring....
|
ajde, nemoj pricat sad price koje cure iz medija kada treba nesto opravdati (tipa povratak reprezentacija sa olimpijskih bez medalje, blanka bez zlata i slicno). jedno je kad se mozes natjecati i konkurirati jer si godinama dostojan protivnik, bolji ili malo losiji, pa puknes jer je protivnik jednostavno imao bolji dan, suci su bili malo vise njima naklonjeni nego nama i slicno.
u ovoj borbi mirko je bio nikakav protivnik, jesi vidio koji udarac od njega? pa pogledaj sto je radio prije 6-7 godina, i danasnju borbu, tj borbe unazad godinu i pol, dvije.
covjek ima 34 godine, nije to vise to, tijelo je izraubano, nemas vise ni zelje, malo si pametniji pa ne letis bez obzira na sve....
ponavljam, meni bi bilo drago da i dalje mogu uzivati gledajuci mirka kako razbija protivnika sa nogom, svako malo spuca sakom tako jako da ti se krv zaledi.
ali ovo je vise zalosno gledati, upravo zato sto ga volim kao i ti, kao i svi koji su ga gledali u zadnjih desetak godina. polomit ce ga netko, da se povuce mislim da mu nitko nebi nista prigovorio.
svi moraju kad tad otici. a mislim da je vrijeme za mirka. koliko god mi srce bilo sretno i lupalo ko sumanuto kad bi high-kickom strmopizdio nekog grmelja od 120 kila.........