Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ma znas kaj. S obzirom na sve ponudjeno. Mislim da cu si copiti neki 22 incha. Budget mi je do 3K kuna. Pa ako bi se igrao, onda bi strpao recimo 1024x768 ili 1280x1024 i downscale-ao. Tako i onako bi mi bio preveliki monitor za igranje da koristim sve pixele
Kad se sjetim svih borba izmedju LCD i CRT nacije. Mogu mi pricati sta hoce, ali 19" je definitivno kralj flat CRT. Tako da cu se poigrati sa svojim starim, otvoriti ga i probat malo srediti!
|
Nemoj otvarati nipošto monitor,više štete nego koristi.22 imaš odličnih za tvoje potrebe već oko 1500kn.I to ASUS-a i Samsunga. Nadam se da ti je jasno da se na 6800LE nećeš naigrati na 1650xnešto koliko već je.
Ako ti je budžet 3k kuna,a konfa iz siga dolje,razmisli o konfi za 2k kuna i 1k kuna za monitor.To ti je moja preporuka,da se složiti takav AMD-ac sa 5000+ BE da glava boli.
I ostane ti za monitor.Poslušaj šta ti pričam...jasno,ako ti je ovo dolje konfa.
Ja sam za
5000+BE am2
MBO am2
Cooler
2gb rama
250gb disk
450Wpsu
optiku imaš
tower imaš
VGA nek je 3870 ili G92 nvidia polovna za 600-700kn
zvuk je onboard.
I sve stane u 2000kn,dapače.Da se složiti sjajna konfa za tu lovu,pitaj McG-a on je moderator na tom podforumu,ako ti je 3000kn budžet,2 daš za konfu,1 za lcd monitor.