Citiraj:
Autor silver_ghost
...i sorry kaj sam vidio da su kod 3870 frekvencija memorije, vrsta memorije i frekv gpu-a veći od 4850 i uopće mogao pomislit da je zato brža,a ne da veći broj u modelu i cijena odmah određuju veću brzinu..fakat veliki sorry svima..idem se sad napit od prevelike tuge jer sam napravio toliko pogrešaka u toliko kratkom vremenu..drkadžije.. 
|
postoji google i miljon sranica (ukljucujucu PCE!!!) na kojima mozes pogledati testove radeona 4850 i koliko grafa rastura, pa onda ne bi izvalio nesto ovako (niti pomislio da cijena i frek. imaju kakve veze s perf.!)
ljudi ti pokusavaju objasnit da neke stvari jednostavno ne idu i da ces bzvz popušit pare ako das 2 i pol milje kn za šugavu gx2 koju neces moci iskoristiti, i za to su drkadžije???
procitaj malo sto ti ljudi pricaju, ti si sebi zacrtao nesto i ne prihvacas savjete sa strane, a trazis ih? mislim, wtf?
imas izbor između 4850(best buy) za malo vise para ili 8800/9800gt za malo manje para, vec ti je to preporuceno, ti ako ne zelis i mislis da si pametniji tvoj problem... sretno