View Single Post
Staro 23.09.2008., 09:13   #703
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Meni se 4850 fino znala pridavit u nekim igrama i na 1680x rezi...da budeš "ganjao nove igre" sa njom u 1920x možeš zaboravit
samo "gusenje" grafe i nemora znaciti da je losha ili nemoze gurati, vec moze biti i do itekako loshe napisanog koda u nekom dijelu igre - premalo rama se koristi, previse efekata nabacano u kratkom vremenskom razdoblju, etc... Ukratko, loshe optimizirano pa ce tu loshije rezulatate imati i druge grafe.

Sta se tocno misli pod "ganjati igre" ? Jel to mora sve biti na ultra high i AA te bloom i ostale kerefeke on? Da, onda tu nece pomoci ni crossfire hd4870x2 u nekim sadasnjim i par novijih igara na 1920x1200 rezi.

Iz prve ruke, uz par zrtvi na detaljima i jedna hd3870 sasvim oke radi na 1920x1200. Isprobano u vishe navrata iz prve ruke (vjerojatno si i vidio moj post s 3dmark, vantageom i aoc usporedbama izmedju crossfire i single grafa hd3xxx i hd4xxx serije na 1920x1200 rezi) - a pod par zrtvi detalja nikako nemislim sve na low.

Ukratko, jedna hd4850 ce biti super za tu rezu, vecinu danasnjih igara ces moci vrtiti kako zelis, u par ces se igrati malo s postavkama, a za buducnost tko zna sto donosi. Naravno i tu vrijedi pravilo - sto vishe para to vishe muzike - pa ako netko ima 3000+ kn viska ubode najvisu klasu i dobije par frameova/shadowe/aa/stavec vishe.
Pippincro je offline   Reply With Quote