Citiraj:
Originally posted by vudu2
Znaš ono iz Star Treka, nekad nema riješenja za pojedinu situaciju.
Nije mi nešto jasno, neznam jel mi ti to možeš odgovoriti ali:
U automobilima, radno područje motora je cca do 6000 rpm kod benzinca, do cca 4500 kod dizelaša. Naravno da ima eksrema (honda, motocikli, autosport), no zanima me kod aviona kako oni su još u ww2 išli na 15k+ okretaja? Koliko su trajali? Kakvo su gorivo koristili? Jeli znaš kakvu stranicu u kojoj je to objašnjeno?
I kako ofarbati avion u kampanji ili bilo kako? (6 killa, postao sam as )
|
Hmm, bili su dizajnirani da rade na visokim okretajima pošto se elisa na avionu ima puno manju iskoristivost od kotača na autu. Koristili su kerozin - mislim - a njihovo trajanje se smanjivalo kako se bližio kraj rata - posebno kod njemaca. Mislim da je na problematičnijim modela - tipa Bf-109G-6/AS motor mjenjan svakih 10 sati rada ili tako nešto. Sve u svemu "wear and tear" je bio opak. Naravno, to je samo od izvođenja manevara i sl. - moraš računati na to da je battle damage bio poprilično realan i opasan.
Avione farbaš tako da si napraviš svoj skin. Možeš koristit njihov deafultni koji ćeš malo modificirati i sejvati ga pod drugim imenom u folder od pojedinog aviona. Mislim da se folder sa skinovima nalazi u Il-Sturmovik/Paint Schemes/Skins ili tako nešto.