View Single Post
Staro 23.09.2008., 07:29   #26
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Smij se ti koliko hoces ali to su cinjenice. Ne ne radim za NASU ali ocito radim nesto sto ti ne radis (i to dosta dug period koji je vec presao u dvoznamenkaste brojke ) stoga bi bilo bolje da se informiras prije komentiranja. Quadro kartice ne RENDERIRAJU. D apostoji HV render ali on se obicno svodi na dobru podrsku u driveirm ai vis eOpenGL rende rali finalana animacija se u pravilu (99% slucajeva) izvodi preko Procesora tj. Software rendering. Naranvo Quadro ce ti pomoci u OpenGL prikazu i moci ces pogurati vise polygona i bit ces brzi ALi nece moci pogurati 5x vis epolygon (ni 2x da budemo tocniji) koliko put akosta vise od iste takove gamerske jer su bazirane na istom chipu i razlika je u driverima i podrsci te naravno cijeni.

Ako ti jos uvijek nesto nije jasno slobodno pitaj (beolj enego se smijati po forumu tudjim postovima) jer koristio sam i profi graficke (3DLabs Wildcat je kostao ko suho zlatko kad sam ga ja kupio i mogao sam dobiti 2 dobra kompa za cjenu te graficke) i gamerske i koristim ih i dan danas svakodnevno minimalno 12 sati (8 na poslu i 4-8 kod kuce).

Ako te bas zanima sto radim (a niej za NASAu premd ani to nije problem jer se dosta cesto surecem (na tjednoj bazi malo popricamo) sa ekipom koja je radila neke animacije za NASAu tj. njihove simulacije sletajn ana mjesec i slicno prije pravih podviga ) pogedaj na mom WEbu dio radova (link na PM) pa ce ti neke stvari biti jasnije.
Sjajno,hvala na objašnjenju.. obojici.

@ Lewis,nisam ja NASA bezveze napisao,ne brini.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 23.09.2008. u 07:39.
thedream je offline   Reply With Quote