View Single Post
Staro 23.09.2008., 04:09   #20
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor silver_ghost Pregled postova
a dooobroooo burko...sorry kaj sam pomislil da je tu netko voljan pomoć pošto sam mislio da tu neki kurac ljudi znaju al očito ima vas dosta kaj brijete da ste popili svu pamet svijeta pa vas vrijeđa ak netko otvori novu temu i odmah dajete nadrkane odg...rekao sam da pare nisu problem...sam sam htio saznat kaj bi dobro radilo uz trenutnu konfu pošto nisam baš previše u ovome a vidim da mi nije ni mjestu jer nisam dovoljno nadrkan..i da zicer ću uzet kaj mi prodavač preporuči kad su većina završili trgovačku i trebaju na 3-mjesečni tečaj iz korištenja programa za pisat račune...i sorry kaj sam vidio da su kod 3870 frekvencija memorije, vrsta memorije i frekv gpu-a veći od 4850 i uopće mogao pomislit da je zato brža,a ne da veći broj u modelu i cijena odmah određuju veću brzinu..fakat veliki sorry svima..idem se sad napit od prevelike tuge jer sam napravio toliko pogrešaka u toliko kratkom vremenu..drkadžije..
Ajd,kaj si odma planul, nitko te nije vrijedal,a nemas ni ti to pravo. Samo ti je htel reci da si dal veliki raspon cijena/kartica, a npr maticna koja ti je isto jako bitna ti je u qurcu. Najpametnije ti bi bilo uzet 9800GT, POsto je nades novu za 950kn, a kartica je mrak, al opet nije to to kad imas nikakvu maticnu, ni nemres posteno proc kloknut na njoj. Evo,tak je to.
danc00 je offline   Reply With Quote