Citiraj:
Autor trixx
molim odg.
Xigmatek red scorpion
ili
Xigmatek HDT
razlika je u 120 kn,ali nekad nije sve u cijeni 
|
Mozes li ti meni pojasnit na koje si ti tocno coolere mislio ?
HDT oznacava
Heatpipe
Direct
Touch, te isto ne moze biti ime coolera vec nekakav prefiks. Kao da napravim cooler koji ce se zvati npr Scythe Heatpipe, da je jedini sa tom tehnologijom onda mozda cak i OK, ali ovako ne stoji.
Red Scorpion je takozvani dodatak Xigmatek coolerima koji oznacava da cooler ima heatpipe-ove "premazane" niklom te ima drukciji ventilator (citaj : sa ledicama i navodno je tisi)
Sad ti meni reci o kojem se cooleru radi tj koji broj (broj oznacava broj heatpipeova i velicinu ventilatora te se prema tome prepoznaje razlika).
TR HR01+ ima opakih problema sa bazom, meni je na kratkom testiranju je samo mali dio procesora dirao, a montirao sam ga barem 5 puta. Vidjet cemo kako ce se ponasati pod drugim testom.
Ultra 120 Ex. ima malo bolje sredjenu stvar po tom pitanju, ravniji je, tj napravljen je tako da vise odgovara intelovim procesorima zbog njihovog neravnog HS-a. Ti naravno mozes ispolirat i procesor i cooler, ako zelis no time gubis garanciju.
Xigmatek S1283 je na push pinovima, a navodno sa "novom montazom" se dobijaju bolje performanse i do 5 stupnjeva (nista cudno).
OCZ Vendetta 2 takodjer je dobar izbor, znam da je trenutno dostupna u hardveraju (predpostavljam da od tamo uzimas cim spominjes xigmatek), no ja se takodjer razmisljam jeli vrijedna push pinova !?