View Single Post
Staro 22.09.2008., 21:08   #20
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor babac Pregled postova
Ima li tko ovu karticu? Čitam da je to nvidiina high end kartica koja se koristi za profesionalno grafičko tržište pa mi je čudno da je u mom računalu jer se ne bavimo baš tim poslovima. Više su nam bliskije digitalne baze podataka.

Upravo gledam i čitam da je to opaki stroj. Našo sam u autronicu da košta preko 11 tisuća kuna Piše u tekstovima da to nisu kartice za igre jer već se vidim da instaliram nešto gore pa da probam da vidim kak zgleda...

Sad kad nadređeni znaju o čemu se radi izgleda da cu ostat bez nje...
Sto radis na poslu sa tim kompom ?? Moguce d aje bio predvidjen za nesto drugo pa se imalo viska love i eto dopala te Quadro kartica . Definitivno nisu za igre jer u driverima mozes podesiti Setup za Razne 3D aplikacije tipa ProE, Maya, LightWave, 3DSMax, Houdini, Solidworks, Microstation...... takod a ti brze rade razni solid/texture/sketch i wireframe modovi. Sok za igre vjerujem niti nema settings (ba rnije bilo u prijasnjim generacijama) ali vjerojanto ce raditi sasvim zadovoljavajuce s obzirom na snagu kartice tj. to ti je negdje u rangu Nvidia 9800 serije sto se tice brzine GPUa.