Citiraj:
Autor estugarda
Svo troje po mogucnosti.  Tj. da je sve dobro uravnotezeno. S tim da mi je ova moja po bperformansama sasvim dovoljna.
Ja sam se nadao padu temp od barem 20-30C. Za manje se ne isplati mijenjati. A sad popusit lovu za prelazak na g92. Mislim da se ni to ne isplati.
Do sada sam od ATIa bjezao kao vrag od tamjana. Za FireGl nisam htio pljuniti lovu, a sve mainstram ATI kartice koje sam imao su bile ocajne za CAD. Narocito su lose bile za 2D. Imao sam 9550, 9600, X1600 i X1800. Sve redom neupotrbljive za mene.
|
Dakle imas sljedece opcije:
1-Zamjena hladnjaka na grafi
2-Zamjena grafe
3-Nista ne dirat
Ja bi isao na opciju 1 pasivnu + sam bi iskombinirao 120icu da puse sa 1000rpma po rebrima.
Eventualno nebi nista mjenjao(svakako ne prodaj/kupi opciju) jer taj vruci/topli zrak koji grafa zagrije ionako baca izvan kucista pa on ne grije znacajno ostatak kante, puno bi ti se jace grijala kanta da imas pasivnjaka sa kojega 120ica rasprsuje vruci zrak po unutrasnjosti kante(ali bi bar GPU bio 20ak stupnjeva hladniji).
PS
Ako nista drugo barem sada znas da drugi put kad budes kupovao grafu moras i na to pazit