View Single Post
Staro 22.09.2008., 17:56   #17
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma joj daj,znači svi bi trebali lupiti 5000$ za proc tko se hoće baviti CAD-om? Smijem se.Stvarno. I ovo 32gb RAM-a,isto tako. Šta taj tip radi? Za NASA-u?
Cek malo, jesi li ti dobro procitao gore kvotani text ili sta?!?

Citiraj:
Na svim našim konfama prosječnim s foruma se itekako da rendati,kako na procu od 1000kn,tako i na onom od 5 ili 15. To šta Xeon košta 4x više ne znači da 4x brže izvodi operacije što je milijun puta dokazano u svim testovima, čak štoviše često gubi bitku u aplikacijama koje ne adresiraju keš od 12 ili koliko već mb.Stvarno nepotrebno.
Predlazem ti da odvojis 20min svog zivota na citanje ovog threada:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=117002

Citiraj:
Omalovažavati ovakvu grafu je besmisleno,onda ti lijepo stavi taj Xeon na 3.2ghz i 8800GT,a u drugu konfu staviti neki C2D na 3.2,ili 3.6ghz,i ovaj Quadro,sa istom količinom RAM-a u stroju,i bilo bi zaista zanimljivo vidjeti rezultate. Ostalo su naklapanja.
Stvarno sumnjam da si dobro procitao gore navedeni text, i Btw Q6600 sa GForce 6600GT karticom ce duplo brze izrenderirat scenu nego C2D E4500 sa 2xQuadro 4600 karticama.

Citiraj:
A daleko od toga da je grafa preskupa,nama to ništa ni ne znači,tako da ne znam o čemu pričamo,grafički i neki dizajnerski studio,tipa Bruketa će opaliti 10k kuna za takvu grafu bez razmišljanja,a mi možemo i dalje pitati zašto?!
Jesi 100% siguran

Citiraj:
Nit se time bavim(o),nit imam aspiracije u budućnosti da bi se,jer nije moja struka. Cheers Gosu!
Ovime si sve rekao,e pa vidis ja se time bavim pa do nekle imam iskustva u tome.

Citiraj:
Glupo je sugerirati da su u profesionalnim renderiranjima popularne grafe uz rame profesionalnima.Toliko glup ni hrabar nisam.
Dali si svjestan cinjenice da render farme(dakle gotovo najca racunala trenutno na svijetu namjenjena iskljucivo renderaciji)nemaju uopce graficku karticu ili koriste onu onboard(sa maticne ploce).
Uber Gosu je offline   Reply With Quote