View Single Post
Staro 22.09.2008., 15:24   #128
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Osobno mislim da bi trebalo privremeno vratiti ime Croatia jer ovi ne zaslužuju nositi Dinamov dres. Nije stvar u pojedinačnoj kvaliteti, mada svi do jednog na terenu izgledaju ko` teški mulci. Pretpostavljam da ugođaj u klubu nije "Dinamovski", već da su svi sa svima na nož i to je najveći problem. Igrači nemaju volje, želje ni srčanosti ginut na terenu jer nisu ekipa i yebe im se za dres i ime Dinamo. Žalosno je gledati kako je najsrčaniji na terenu mali Ibanez koji do jučer nije znao ni na kojoj je strani karte Hrvatska... Teško je nekom i pokazati kvalitetu ako se ostatku ekipe baš i ne igra. Mikić je protiv Sparte bio iznenađujuće raspoložen, no ostatak ekipe ga nije pratio. Što reć kad Morales napokon gurka loptu prema pravom golu, Ibanez se pokušava otvoriti na obje strane terena odjednom, a ostali ih gledaju sa rukama u gaćama (tražeći muda valjda) s centra. Ova ekipa, zajedno sa "stručnim" stožerom ne zaslužuje da joj se dolazi na utakmice, i da je po mojem - sve bi ih potjerao da rade ko ZET-ovi kontrolori.

Možda se oni i dignu, kad im Maminjo pokaže odbijenicu od plaće - no svejedno. Ovo je SRAMOTA za Dinamo, SRAMOTA za dres, SRAMOTA za grad i ljude, te naposljetku - SRAMOTA za nogomet uopće.

Sa oslabljenom Spartom su srećom odigrali nerješeno, jer su Česi očekivali Dinamo koji je u Maksimiru gorio, koji je čak dok su u njemu igrali i "dečki iz kvarta" tukao i jače. Ono što ih je dočekalo, drugorazredni je stroj za proizvodnju šuštavih novčanica, bez ambicija i žara, bez ideje i ljubavi prema klubu. Sterilna jedanaestorica tupog pogleda i praznog srca, nogometni antijunaci sa 24 lijeve noge.

Nije tolika šteta što Dinamo trenutno ne valja, nego što se ono što se klubu ne događa često, da se u klubu "stvore" klase od igrača poput Eduarda, Luke i Čarlija, nije očuvalo već se brzopleto prodavalo iz inih interesa, a kao nadomjestak dovođeni ljudi sjene prodanih...
Ono što su "stručni" od Dinama stvorili, neće biti lako popraviti i dugo će Dinamu trebati da zasluži svoje ime natrag, kao i interes i poštovanje ljudi...

Moje je svakako izgubio.