Eo ovako,ja sam imao ok iskustva sto se tice HGspota ( uvjek nova stvar i cak uz doplatu koliko treba,bolja) ali zato za vemil mogu reci bas upravo suprotno.Prvo mi je crkla Gainward 8800GT i ja ju donesem,lik ju testira ,ja reko jel mogu uzet gigabyte-icu umjesto nje,kaze on mozes ali je garancija onda godinu dana kao od gainwardice

,ja reko aj dobro,uzo kartu,bok-bok.Onda mi krepala ''stara'' maticna prije jednom mj dana (P35-DS3R) i ja ju odnesem,lik ju testira i kaze da ploca je crkla dobit ce te novu.Ja dodjem nakon tjedan dana,ploca nova( novu sam plocu dobio,to znam 100% jer sam staru obiljezio na jednom sata kontektoru stavio crnu tockicu od markera

), ( samo u foliji,on zalijepio selotejpom foliju) ploca nije na spuzvi,i sa starim bundle-om i kutijom,ja gledam i ne vjerujem reko koji je ovo k***??Ajd' reko,necu se svadjat s budalom ,ploca je ionak prodana.I odem dolje iz servisa u trgovinu i kazem da mi treba arctic silver pasta,on mi donese ceramique i kaze evo.Ja gledam u njega i kazem ,to nije ta pasta kaze on ma ova je cak i bolja ,ja sad gledam u njega i ne vjerujem.Kazem mu da mi donese jedno on mi donese savim drugo i jos me ubjeduje da je ta pasta bolja!ja se okrenuo i reko neka hvala,dovidenja.Mislim da tamo necuvise kupit ni CD a kamoli nes drugo.