View Single Post
Staro 22.09.2008., 10:27   #34
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
eto da se i ja prikljucim negativnoj reklami hg-a!
prije nekih 2 i pol mjeseca riknila mi grafa i poslana je na servis kao da se provjeri, reko ajde dobro - mislim, grafa ne radi, sta sad, treba studirat to 2 i pol mjeseca? (inace na jamstvenom listu pise da je rok za reklamaciju 45 dana!)

ugl, prosli tjedan su mi javili da je zbilja mrtva, i kako je jos pod garancijom da su mi poslali novu...
naravno da ta nova nije dolazila danima, i naravno da su mi za 2 soma kuna pokusali uvaljat 9800gtx+ extreme od PoV-a...
reko sjajno, pokusam se dogovoriti sa njima da mi u zamjenu posalju nesto drugo, decki odrade svoj posao, naruce, ali nitko im nista ne salje...
ocito se netko u zg-u dobrano zajebava, jos naravno nije nista doslo.

Jos jedno prekrasno iskustvo s njima sam imao za prosli Bozic - kolegi sam na aukciji uzeo grafu, uplatio lovu, sve ok, naruceno - i naravno da sam danima dolazuio ko' mulac kod njih u poslovnicu 'jel doslo, jel doslo'... to je trajalo cca 3 tjedna, nakon cega je dosla kutija od neke maticne s mojim brojem s aukcije - u kojoj je bio mp3 player! (isto tako, rok isporuke je pisao 48 sati!)

Ovo sad je bila kap koja je prelila casu, i mislim da kod njih vise necu ni prazni cd kupit, a kamoli dvd, pa makar gtx-ove 280 davali za 5kn, i nek mi se osusi desna ruka da ne mogu vise nista igrat ako ikada ikome preporucim da ode tamo po neki komad hardvera...
Gledam ovo sve, fkt banana.

Taj HGrac** je koma, ali imam jedno 3-4 frenda tam, pa ovaj...nije fer od mene da govorim kaj sam sve kemijao tamo, ali nemam nikakvih problema
Halos je offline   Reply With Quote