View Single Post
Staro 21.09.2008., 18:25   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ako je samo za razgovore , onda bi istakao dvije sa kojima sam se druzio - obe imaju 1020mAh bl-5c bateriju , jeftinija je Nokia 1650 ( ta je dosta gola , tipkovnica je iz komada , ali baterija drzi abnormalno , sa minimum 45minuta dnevno baterija mi je drzala od ponedjeljka do drugog ponedjeljka bez problema , iako mislim da sam komotno mogao i utorak izdurati , uglavnom čudo da su bubnuli takvu bateriju ) , i Nokia 3110classic ( mob sa savrsenom tipkovnicom za moju ruku , ima velike tipke bez puno razmaka i meni recimo to savrseno pase , na njoj sa 30 - 45minuta klafranja dnevno sam izvlacio 4 dana ,naravno smanjeno svjetlo na mobu i ukljucena stednja ) . Uglavnom ako je primarno da baterija što više drži treba ipak gledati mobove sa ekranom skromnijih dimenzija , ili manje rezolucije , a to su uglavnom slabiji modeli , takodjer je dobro ako imaju mogucnost reprodukcije mp3 formata - ne staviti mp3 za melodiju zvona ako mob zvoni cesto ... takodjer ugasiti mobitel po noći , ja recimo ove podatke koje sam iznio za trajanje baterije kod mene uglavnom nisam gasio po noći jer nikad ne znam kome bi se kaj moglo desiti pa ako će zvati ...
Router je online   Reply With Quote