Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 21.09.2008., 13:48   #1350
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
oke srale uzet ću tebe kao primjer (juan slušaj sad dobro daljnje rečenice)... imao si concept 2 (nisam slušao 2, slušao 6, jako jako zadovoljan zvukom... debelo bi mogao živjet s njima), onda su ti rezonirali na 43hz i odlučio si ih prodati - imho fail, to su kvalitetni zvučnici i oko njih si mogao napraviti puno više tweakinga/razmještaja sobe/zvučnika nego jednostavnog pomirenja sa činjenicom da ti je izvor zvuka fakin integrirana zvučna.

kupio si jamote koji se prodaju u pevecu, hg-u i elipso megamarketu... fail from teh start. da, srale (fleks) ako je jamo takav dragulj vjeruj mi da bi ga otkrili i hvalili svi naokolo i šire (ne svjecki časopisi koliko useri). mislim razmisli malo... fakin diamondi od svojih 200€ su nahvaljeni apsolutno sa svih strana, hell audiofil.net klub ih ima kao rezidente zvučnike kada nema ništa bolje za poslušat (vjeruj mi kad ti kažem, radi se o skupini entuzijasta koji znaju prepoznat dobar zvuk).

međutim ni jamoti nisu bili dobri pa si došao po 3. mišljenje i kroz šumu izbora uzeo bowerse... sve oke. samo me jedna stvar kopka... to što si nakon prodaje concepta i posjedovanja jamota došao na audiofil po savjet za nove zvučnike i jedan od tvojih opcija je bio fakin concept 2?!?!

sorry, ali ja ne razumijem. ti se ne vodiš tuđim mišljenjem i vodi te isključivo tvoj sluh?

upravo je cura pročitala sve postove na ovoj strani i rekla je da smo svi skupa glupi... zapravo zaključak je da žene kolo vode, koliko god mi lupali u hifu
Ne znam Sys, zasto si se bas dotakao mene, vjerovatno sam ti iz nepoznatog razloga jako drag..

Ali..

Da se dotaknemo Dalija, rezonirali su na 63 hz, u mojoj sobi nazalost ne postoji mogucnost razmjestaja ni nekih tweakova..tako da ako zvucnik ne svira dobro, nemogu ga natjerat da svira onako kako zeli..Mislim mogu, ali samo u manjoj mjeri..

Izvor mi za HIFI nije fakin integrusa nego imam Cambridge audio D300 SE.

Jamo sam kupio u Audiocinema artu, bili su na 50% popusta, iako mi se Jamo ne svidja, mogu reci da ti moji E800 zvuce jako dobro za te novce..jako dobro..

Citiraj:
međutim ni jamoti nisu bili dobri pa si došao po 3. mišljenje i kroz šumu izbora uzeo bowerse... sve oke. samo me jedna stvar kopka... to što si nakon prodaje concepta i posjedovanja jamota došao na audiofil po savjet za nove zvučnike i jedan od tvojih opcija je bio fakin concept 2?!?!
Sys, izgleda da su te alkoholne pare..malo pojele.. Znam da sam mozda malo cudan, ali ovo sto si ti napisao gore, to ne bi napravio nitko..i daj mi molim te link gdje sma to ja na kraju htio uzet (opet) concept2? ajd molim te..

Spomenuo si male diamonde, hm, ja sam ti nekako, pogotovo sad shvatio da to kad je nesto nahvaljeno, ne mora automatski znacit da je dobro i da ce se dobro ponasat u osobnim uvjetima-odnosno sobi..kuzis?

Posto imam uvjetno receno losu (malu) slusaonu, vjerovatnost da ce neki nahvaljeni proizvod kod mene radit ok, je jako mala..U biti trebao bi svaki zvucnik probat kod sebe, to je naravno nemoguce..
srale7 je offline   Reply With Quote