View Single Post
Staro 21.09.2008., 00:28   #783
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
a gle ljepse da je full hd neg da nije. ovo da ce biti externih da biti ce al to je dodatna komponenta koju ja nezelim i to je dodatni daljinac koji ja nezelim ak me kuzis.
a čuj, već sad se nađe neki metabox combo za 2300kn a imaš sd, zemaljski i satelitski HD, mpeg2 mpeg4 sve živo čoeče....za par mjeseci ide cijena sigurno još dole kako saznajem od frenda koji ih dila. Tak da prek toga imaš satelitski HD, imaš i mpeg4 pa moš za 3 godine gledat "Otvoreno" u HD-u, a imaš i mpeg2 i odmah moš gledat fantaziju od komprimirane slike sa oiv-a...fullhd bolje neg da ga nema? pa sad....ekipa još uvijek ima najviše onih divixa koji dolaze s takvom rezom da ih je bolje gledat na telki sa što manjom rezom...a i jedna hd ready telka će super pokazat bluray u budućnosti....pogotov ako si bar 3m od ekrana pa ne kužiš tolko niti neku razliku...a fullhd telka u pravilu je dosta skuplja od hdready telke iste klase (kvalitete slike - kaj god)...dakle ti bi rađe neki sony LCD sa mpeg4 tunerom nego plazmu pioneer 428Xd koja nema mpeg4 tuner? a koja pojede slikom bilo kaj u klasi pa i iznad.....omg
gnomisa je offline   Reply With Quote