View Single Post
Staro 21.09.2008., 00:22   #130
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo i ja sam zavrsio igru pa cu napisat par rijeci o tome, jako ocekivanom naslovu.
Kaj se same igre tice, ja osobno, nisam nis posebno u njoj vidio...mislim, naprema onome kaj smo vidjeli u prvom djelu, Sve je isto....mape su slicne, oruzja su ista. Jedino kaj mi se stvarno cini da je protivnike malo lakse ubit nego prije. Ono pred sam kraj mi je malo bzvz, tj. kad se pocnu one letece pizdarije pojavljivat i one letece hobotnice koje smrzavaju i te fore. To mi je malo glupo, al ajd... Ugl, igru sam nabavio danas i evo, odma ju proso, sta ce rec da i nije nesto dugo...mislim da sam igro 5-6 sati, ak i tolko...

Malo o optimizaciji:
Kaj se toga tice, reko bi da je mozda mrvicu optimiziranija nego prvi dio. Al ono, nijansu mozda. Kad sam ju dobio malo sam si rikto postavke da vidim koja mi najbolje odgovara, tj., na kojoj se sve skupa najbolje ponasa. Kolko sam ja skuzio shaderi najvise ubijaju performanse...zato sam njih stavio na minimum...a sve ostalo sam odero na enthusiast. Ugl, shaderi mi nekak previse sjaja grafici dodaju i opce mi ne taj efekt ne djeluje pozitivno na ukupnu grafiku, meni se vise svida bez njih, a i kazem, performanse u osjetno narasle kad sam ih full smanjio. Znaci, igru sam vrtio na 1680x1050, bez AA, shaderi na min, a ostalo na enthusiast...i eto, islo je ok...jedino je na kraju pocelo jace trzat, al mi se nije dalo mijenjat nis, pa sam ju tak i zavrsio.
Ugl, kratka igra, koja po meni ne zasluzuje neku preveliku ocjenu. Ja bi dao 7/10, ponajvise zbog lose optimizacije, a na kraju i zbog dosta brzog zavrsetka.
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote