20.09.2008., 13:39
|
|
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor žile
Radi tako da serem po stolici od muke,napravim sebi kombinaciju kakva bi morala radit,a ono,rofl,pogodi,šteka.I to ne slajdšov.Nego radi fino,nemogu ti reć brojke,zaboravio sam onu komandu za konzolu,stavit ću kasnije,pa stane na sekundu dvije,pa nastavi fino i tako.Uglavnom,disk nonstop rošta,ram je zakucan na preko 90%,u crysisu ništa novo uglavnom.Mislim da bi 4Gb dosta pomogla s tim roštanjem i sranjima na sekundu dvije,ali činjenično stanje je da je igra neoptimizirana,a do neki dan turcima pune žvaljetine optimizacija,i to čak i za stari Crysis,a ovaj je pulen optimiziranosti igraće industrije.
L0L ovoliki za Crytek.
Stisnem konzolu,piše loading i vrijeme učitavanja nivoa,ono 334 sek. 
Congrats Crytek,you fragged us once more 
|
Znam kako ti je 
Crysis makes us cry 
Ja imam 4gb RAMa i vjeruj mi, ne pomaže puno. Upravo kako si ti rekao, nije da šteka, ali zapinje! Roštanje hdd-a je i dalje prisutno, igra ide ide pa stane na sekund, pa ide ide, pa stane...ko da učitava texture, ali to stajanje iritira. Inače komanda u consoli je "r_displayinfo 1", tu možeš vidjeti i fps-ove i koliko memorije jede (meni pojede cca. 1.5gb RAMa).
Smiješno je to šta kada i izađem iz igre, raptori roštaju još neko vrijeme...Jesus 
|
|
|