View Single Post
Staro 20.09.2008., 11:33   #1
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Zamrzavanje :)

Ovako, dobio sam komp od prijatelja da ga složim pa da bude wireless server za našu wifi mrežu... E sad, taj komp je bio na servisu u jednoj lokalnoj firmi i rekli da neznaju što je točno, ali da je procesor ili matična I meni vrag neda, i uzmem taj komp i rastavljam Povadim sve PCI kartice, da vidim ako se koja kolje... I dalje isti problem... Promjenim grafičku (gore je bila 9200 pasivna, sad je GF2 mx200 pasivna)... Ploča podržava SDRAM i DDR1 ram pa sam htio izvaditi sdram iz starog servera i staviti u ovaj novi... i neće sjesti sdram, neznam zašto... Ok, odem na PCE forum, pročitam što je sve potrebno za dijagnostiku, sjetim se da sam koristio jednom Hiren's boot cd i da ga imam negdje... Ubacim u taj komp i odvrtim sve testove što se tiče procesora, matične, rama i hdd-a... kad pokusam otvorit program za HDD koji pokazuje podatke iz SMART, piše sve unknown... Sad sumnjam na disk, popodne cu stavit drugi...

Evo problema: Stavljanje windowsa... Svaki put dođe do drugačije točke... Uvijek prođe onaj prvi dio kad se kopira instalacija na disk, kasnije zašteka za vrijeme onog setupa gdje se upisuje ime i te stvari... Nekad tek odmah nakon što uđe u taj dio instalacije... I onda se zamrzne sve... Neznam više što, jedino napajanje zamjenit...

Konfiguracija:
P4 2.0Ghz
Jetway P4XFA
256mb RAM
Maxtor 60GB
GeForce 2 MX200
LG DVD-Rom
Codegen 250W

Zamjenio bi napajanje, ali me zbunjuje ovaj 6pinski konektor...
http://pce.hostili.com/images/1_4fm86.jpg
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote